Diskuse nad článkem |
Dík., Václav, 9/6/2017 10:08 PMDobře jsi to všechno napsal i popsal. Espres jídlo vypadá za ty peníze i dle popisu velmi slušně. Fakt to také dobře chutnalo? Reply
|
|_Re: Dík., Petr, 9/7/2017 8:01 AMMusím říct, že je to jídlo fakt super. Jen roztrhneš pytlík a máš po 3 minutách ohřáté dobré a chutné jídlo. Přílohu si pak musíš pořešit, ale často to jde zkombinovat s chlebem nebo rýží. Je také dobře skladné. Masa je tam opravdu na 2 porce. Reply
|
|_Re: Dík., Střelec, 9/7/2017 2:36 PMExpresmenu jsem taky zkoušel, ale při svý žravosti musím brát dvojporcovky a případně to trošku dokořenit podle svých chutí. V civilizaci se to dá nerozbalený ohřát ve vodní lázni (2x za sebou to v nějaký nádobě zalejt vařicí vodou z rychlovarky a počkat, dokud se to neprohřeje). Traduje se, že La Grace toho po spuštění na vodu nafasovala plnej sklad od sponzora. Když to při slavnostním křtění lodě v Řecku paní kapitánová posádce a návštěvníkům ohřála, tehdy čtyřletý kapitánův synek po dvou letech egyptské stravy pravil:"Mami, já nevěděl, že umíš tak dobře vařit!" Ta vesta od Palmu -to je Meander, nebo Peyto? Reply
|
|_Re: Dík., Petr, 9/7/2017 6:00 PMByla to vesta Meander. Reply
|
|_Re: Dík., Václav, 9/7/2017 10:53 PMTak ani dvojporcovka by našince asi příliš finančně nepoložila. Navíc se to dá nastavit přílohou... Fakt mě to jako potencionální čundrácká strava dost zaujalo. Reply
|