Schwarzer Regen, aneb aktuálně z Bobr-wegu
Diskuse nad článkem |
Re: recept, Vojta, jancar~hgsport.cz, 7/19/2012 12:35 PMBobr pečený nebo grilovaný (recept ze Spojených států) :--)) Ostatní recepty Pečený nebo grilovaný bobr kategorie: zvěřina Ingredience: 900-1000 g masa z bobra trochu oleje nebo kousek másla, citrónová šťáva, špetka cibulové soli, sůl a pepř podle chuti, pepř citrónový podle chuti. Příprava: Maso okořeníme solí, pepřem, citrónovou šťávou a potřeme olejem nebo máslem. Zabalíme do pečící fólie a při 160 °C pečeme asi 45 minut. Poté odstraníme fólii, přidáme ještě kousek másla a osmahneme. Pro získání grilované pečeně po odstranění fólie maso přeléváme barbecue omáčkou (při zapnutém grilu). Poznámka: Cibulovou sůl a citrónový pepř dodává například firma GurmEko, maso z bobra při větší objednávce firma C.I.P.A. ;o).
|
Facebook
RSS 2.0
Email na redakci serveru
raft.cz
Chcete psát články pro
raft.cz?
Trička a mikiny
raft.cz
O
raft.cz
Uvedené texty mají pouze informativní charakter. Vodácký sport je
potencionálně nebezpečný a vždy je nutné posoudit zobrazené informace dle aktuální situace.