Raft.cz

Tisk z adresy https://rivers.raft.cz/Clanek-Schwarzer-Regen-aneb-aktualne-z-Bobr-wegu.aspx?ID_P=13 ID_clanku=1378

Schwarzer Regen, aneb aktuálně z Bobr-wegu

Diskuse nad článkem
Re: recept, Vojta, jancar~hgsport.cz, 7/19/2012 12:35 PM
Bobr pečený nebo grilovaný (recept ze Spojených států) :--))

Ostatní recepty

Pečený nebo grilovaný bobr
kategorie: zvěřina
Ingredience:
900-1000 g masa z bobra
trochu oleje nebo kousek másla,
citrónová šťáva,
špetka cibulové soli,
sůl a pepř podle chuti,
pepř citrónový podle chuti.

Příprava:
Maso okořeníme solí, pepřem, citrónovou šťávou a potřeme olejem nebo máslem. Zabalíme do pečící fólie a při 160 °C pečeme asi 45 minut. Poté odstraníme fólii, přidáme ještě kousek másla a osmahneme. Pro získání grilované pečeně po odstranění fólie maso přeléváme barbecue omáčkou (při zapnutém grilu).

Poznámka:
Cibulovou sůl a citrónový pepř dodává například firma GurmEko, maso z bobra při větší objednávce firma C.I.P.A. ;o).

 
 

Zasílat/zrušit reakce z tohoto článku na můj email:  

Reply to this comment

Prosím o zápis jen takových reakcí, které nepoužívají vulgární či jiná neslušná slova nebo hrubě neurážejí. V případě těchto komentářů si vyhrazuji právo je smazat.
Případné odkazy na web stránky zadávejte do textu ve tvaru http://www.neco.cz s mezerou před a na konci adresy.

Nejste přihlášen/a! Přihlašte se nebo zaregistrujte se a získejte další výhody.
Titulek:
Name:
Email:
Vaše reakce:
Vložit smajlíka Vložit smajlíka Vložit smajlíka Vložit smajlíka Vložit smajlíka Vložit smajlíka Vložit smajlíka Vložit smajlíka Vložit smajlíka Vložit smajlíka Vložit smajlíka Vložit smajlíka Vložit smajlíka
  (Email s odpověďmi bude automaticky zaslán na vyplněnou email adresu, pokud někdo na tuto reakci odpoví.)



Facebook Facebook   RSS - články a novinky RSS 2.0 Email na redakci serveru raft.cz Chcete psát články pro raft.cz? Trička a mikiny raft.cz O raft.cz
Uvedené texty mají pouze informativní charakter. Vodácký sport je potencionálně nebezpečný a vždy je nutné posoudit zobrazené informace dle aktuální situace.